Kukorica rost - SmartStrand

A Smartstrand padlószőnyegek igazi újdonságnak számítanak a szőnyegek világában. Mivel a szőnyeg szálai utólagos kémiai kezelésen nem esnek át, ezért az érzékenyebb bőrűek és kisgyermekes családok számára is ideális választásnak bizonyulhatnak. Emellett a Smartstrand szőnyegek szálai képesek megkötni a porszemcséket, melyeket így könnyebben eltávolíthatunk egy porszívózás során. A Smartstrand szőnyegeknek köszönhetően a lakás levegője sokkal tisztábbá válhat. Ezt bizonyítja az is, hogy a Smartstrand szőnyegpadló család tagjai mind elnyerték a nemzetközi „Green Label Plus” minősítést.

A szennyeződésektől sem kell tartanunk, hiszen az ital vagy étel foltok egy nedves ronggyal könnyen eltávolíthatóak róla és nem hagynak nyomot. Mivel ilyen hatékonyan képes ellenállni a szennyeződéseknek, ezért házi kedvenceink is nehezen tesznek kárt benne.

Nem csak a szennyeződések, de a napfény sem tesz bennük kárt, hiszen hihetetlenül sokáig képesek megőrizni színüket. A terhelést is jól bírják és lángálló képességük is magas, így egy irodába, vagy folyósora is megfelelő választásnak bizonyulhatnak.

Ezen járkálva valóban kényeztethetjük lábunkat, amit a hihetetlenül puha tapintás garantál.

A Smartstrand kukoricarost szőnyegek ezen különleges tulajdonságaikat egyedülálló szálanyaguknak, a Triextának köszönhetik.

 
 Mi az a Triexta?

A Triexta sokak szerint az utóbbi évek legnagyobb textilipari fejlesztése, és az iparágra gyakorolt hatását a nylon 1959-es bevezetésével emlegetik egy lapon. A Triexta szálak jóval erősebbek, mint a poliészter szálak, valamint tisztíthatóságuk és színtartó képességük is lekörözi a poliészter alapanyagú szőnyegekét.

Mit kínálnak Önnek a Smartstrand szőnyegek a Triexta szálanyagnak köszönhetően?

  • Hihetetlenül lágy és puha érzést: A Silk nevű Tirexta szál típus jelenleg a világ legpuhább szálanyagának számít.
  • Extrém terhelhetőség és magas kopásállóság: A Tirexta szálak sokkal jobban ellenállnak a negatív külső hatásoknak, mint a hagyományos nylon szőnyegek.
  • Hosszantartó ragyogás a folttaszító hatásnak köszönhetően: Mivel ezen folttaszító képességet a Triexta szálak esetén nem az utólagos vegyi kezeléssel érik, ezért sokkal tovább képes megőrizni ezen különleges képességét, mint a más padlószőnyegek. Mustár, kávé, vagy vörösbor? Egy Smartstrand szőnyeg számára ez sem jelenthet gondot, hiszen az ilyen foltokat.
  • Fenntarthatóbb környezet: A Sorona nevű Tirexta szál 37 % kukoricát tartalmaz, így valóban környezetbarát és természetes megoldást kínál.

4-5 méter széles tekercsekből rendelhető.

Kukorica rost szőnyeg felhasználása:

Erős igénybevételnek kitett helyeken, irodákban, folyosókon, de valójában otthonunk bármely helyiségében jól mutat.
Bezárás
kep1kep10kep11kep12kep13kep14kep15kep16kep17kep18kep19kep2kep20kep21kep3kep4kep5kep6kep7kep8kep9
Joomla SEO by AceSEF